Juliet valt in de prijzen bij triathlon Terheijden

Juliet_Terheijden

Vandaag gestart aan de triathlon Terheijden. Het zwemmen ging erg goed, ik zat in het kopgroepje en kon dus lekker doorzwemmen. Ik moest een aardig stukje lopen om bij het parc fermee te komen. Eenmaal aangekomen bij mijn fiets snel gewisseld, maar ik moest weer een aardig stuk lopen voordat ik dan eindelijk op de fiets mocht. Het fietsen ging super goed, een lekkere en snelle 20 km gefietst. Na 43 min gefietst te hebben begon ik aan het lopen. Tijdens het lopen was het erg warm en veel pollen in de lucht (snot voor me ogen). Aan het einde nog een sprintje getrokken en eindigde zo in een tijd van 1.32.04. Met deze tijd ben ik 9 min sneller dan vorig jaar. Ben zeer tevreden over deze wedstrijd. Ik ben ook nog eerste geworden in mijn leeftijdscategorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *