Update mei/juni 2018

Te beginnen met de ronde van Katendrecht. Onze atleet Christiaan stond aan de start van de 10km run bij de ronde van Katendrecht. Hij heeft hier een mooie tijd neergezet en een tweede plek bemachtigd. Op 17 juni stond Angelo aan de start van de 70.3 Luxemburg. Hij zette een mooie tijd van 6:00:57 neer. Dit is een voorbereidende wedstrijd op de Ironman Maastricht waar hij over een maand zal starten. Om in de Ironman stemming te blijven startte onze atleet Bart bij de hele Ironman Nice. Hij finishte deze hele triathlon net binnen de 13 uur (12:59:40!!). Ter voorbereiding op Nice startte Bart op de halve van Nieuwkoop. Onze wielrenner Ronald fietste een lekkere race tijdens de ronde van Kralingen afgelopen weekend. Kees veroverde een mooie 3e plek tijdens de OD Stiens. Michel zwom 4km tijdens de Overschie swim. Ook Juliet startte bij de Overschie swim, zij zwom 2km en behaalde een 2e plek. Robrecht heeft een mooie prestatie neergezet op een kwart triathlon in Maastricht. Al met al weer een maand vol met mooie prestaties van onze atleten. Wij wensen onze atleten alvast veel plezier met de komende wedstrijden.